ŽUPNI OGLASI

ž.admin Župne obavijesti

 

ŽUPNI OGLASI ŽUPE PRESVETO TROJSTVO – NOVI TRAVNIK

18.kolovoz 2019.

Danas je dvadeseta nedjelja kroz godinu; u utorak je sv. Bernard, opat i crkveni naučitelj; u srijedu je sv. Pio X., papa; u četvrtak je Blažena Djevica Marija Kraljica; u petak je bl. Miroslav Bulešić, prezbiter i mučenik; u subotu je sv. Bartolomej, apostol.

Za crkvu dali su: Josip Štrbac; Ivana Mijić; Ivan Grganović; fra Mogomir Anto Kikić; Žarko Vidović; Goran Lovrinović; Dragan Milanović; NN; Nikolina Milanović; Zoran Slipac; NN; Kanton Središnja Bosna; NN; Ovaj tjedan ukupno: =1.854,00 KM

Za izgradnju trga dali su: Zorka Novaković; Nikolina Milanović; prodaja karata od koncerta „Blatničke note dobrote“: Ukupno ovaj tjedan =3.300,00 KM

Gospodin Mate Bulić, organizator koncerta u Blatnici darovao je župi 500 ulaznica koje su prodavane u župi sv. Mateja i sv. Luke u Mostaru te u župi Krista Kralja u Čitluku. Agencija DELTA security otkupila je 50 ulaznica. Prodajom ulaznica prikupili smo =3.100,00 KM. Hvala Mati Buliću kao i župnicima don Ivici Borasu, don Ivanu Periću i fra Miri Šegi na trudu oko prodaje ulaznica kao i gosp. Anti Zebiću, direktoru DELTA osiguranja. Novac ćemo uplatiti za troškove izgradnje našega trga. Nažalost ove godine naš projekat u RH nije prošao pa ćemo morati sačekati sa radovima do daljnjeg.

Za godižbinu dali su: Josip Štrbac; Ivana Mijić; Nikolina Milanović; Zoran Slipac

Svim darovateljima od srca hvala i od Boga blagoslov!

Zahvaljujem osobama za uređenje crkve, idući tjedan crkvu uređuje prva grupa! Za skidanje paučine sa prozora i po crkvi odazvao se samo Tomislav Čorić i Kristina Bogdan. Crkva je očišćena ali ostaje tajna zašto se od toliko muškaraca i mladih ne mogu naći četiri osobe koje će doći to uraditi.

Ženi se Denis Čota, sin Slavka i Ivke r. Alilović iz Viteza i uzima Snježanu Adžaip, kći Ante i Marije r. Kasalo iz Novog Travnika. Mladić i djevojka vjenčat će se 24.8.o.g. u našoj župi.

Ženi se Filip Đandara, sin Ive i Milice r. Plišo iz Nove Bile i uzima Ivanu Papić, kći Ive i Kate r. Sučić iz Novog Travnika. Mladić i djevojka vjenčat će se 24.8.o.g. u našoj župi.

Ženi se Ante Baković, sin Ivana i Josipe r. Zrno iz Tomislavgrada i uzima Teu Rajić, kći Drage i Verice r. Papić iz Rastovaca. Mladić i djevojka vjenčat će se 24.8.o.g. u našoj župi.

Ženi se Dragan Petrović, sin Berislava i Dragane r. Radović iz Busovače i uzima Danijelu Đido, kći Frane i Lucije r. Vrhovac iz Novog Travnika. Mladić i djevojka vjenčat će se 25.8.o.g. u našoj župi.

Ako netko zna za neku od zapreka za navještene brakove neka na vrijeme javi!

Pozivam članove župnog ekonomskog vijeća da dođu na sastanak u utorak 20.8.o.g. u 18.30 sati u župni ured.

 

Mise kroz tjedan:

PONEDJELJAK18,00Za Ružu, Anđu i Niku Lukića
UTORAK18,00Za Srećka Đidu
SRIJEDA:18,00Za Stjepanku Grubišić i Ljubicu Sabelja
ČETVRTAK18,00Za Franju Lučića
PETAK18,00Za Martina i Josipa Kovača i sve pokojne pod Rastovcima
SUBOTA18,00Za Stipu Bilješko
NEDJELJA9,00Za Lucu i Stipu Cvitanovića
 11,00PRO POPULO
 18,00Za Ivu, Janju, Nikolu i Ivu Čonda i za Alojza i Ružu Kolak